Тази събота (23 май) на гости в салона на ТВ2 ще бъде съпругата на футболиста Славчо Тошев - Симона Първанова. Да си футболна съпруга никак не е лесно. В повечето случай те са известни модели, красиви са, подкрепят съпрузите си и винаги са център на внимание.
От Симона ще разберем интересни факти за терена, модата, музиката. Тя ще ни разкаже как след като вече е известно лице от екрана е решила и да запее. Ще разберем как се грижи за себе и как тя самата определя стила си на обличане, обяснява водещата Маги Желязкова.
За да приличате и вие на футболна съпруга, Жужи ще покаже най-желаните и актрактивни модни аксесоари. Това са тъмните очила, големите обемни чанти и високите токчета. Роси е подготвила изненада не само за дамите, но и за самите футболисти.

В деня на славянската писменост и култура - 24 май, в салона на ТВ2 ще се говори и за буквите и книгите заедно с писателката Ваня Щерева. Най-милото нещо в живота й е дъщеря й Мила. Тя ще разкаже как я възпитава и коя книга би й купила. Интересен факт, който Ваня не крие, е че работи с част от поп-фолк певиците. Какво още ще разкаже писателката, може да разберете само в неделя точно в 12:00 на обяд по ТВ2.
„В салона” се излъчва всяка събота и неделя от 12:00 часа по TВ2. /БЛИЦ