Поп-легендата от култовата група на 90-те години "2-4 Family” Майк Джонсън започна снимки в новия холивудски филм „Фалшива идентичност” /”Fake Identity”/, като в главната роля е холивудската супер-звезда Вал Килмър, а продукцията е на “New Image”.
Действието на филма се развива в Чечня. За Вал Килмър е отредена ролята на американски лекар от хуманитарна мисия. Това е втора визита на звездата у нас, след снимките на "Вярваме в Господ" през 2001 г. Животът и работата му в размирната руска република го срещат с търговци на дрога и оръжие. Идвайки в България за конгрес на "Лекари без граница", той отново се сблъсква очи в очи със същите хора...
Под пълна секретност лентата се завъртя преди седмица в Перник. Дворецът на културата този път е бил превърнат в хотел "Омуртаг", в който участниците в Конференцията си спретнали дори и рап парти, повдигнаха леко завесата запознати със сценария. В него освен лекари и търговци на смърт има и внедрени агенти от ЦРУ.

Снимките в България ще продължат около 9 седмици, като цяло. Освен в Перник, лентата се завъртя и в София – в Съдебната палата. Следват кадри за филма, които ще се снимат и в храм-паметника "Св. Александър Невски", двореца във Враня, квартал Кремиковци. Ще се снима също и в НДК, община "Илинден", на ул. "Шести септември" в столицата, в Киноцентъра и в "Захарна фабрика".

Във филма „Фалшива идентичност” /”Fake Identity”/, участва и чернокожата техно-поп звезда Майк Джонсън, който играе гард в Американското посолство. Мястото за снимки, което имитира посолството на USA е ситуирано в и около Съдебната ни Палата на бул. „Витоша”.

От българските актьори в лентата участват Христо Шопов, Юлиян Вергов и Ириней Константинов. Филмът е екшън, с характерния за американското кино хепиенд. Режисьор на лентата е Денис Димстър, известен предимно с работата си за Телевизията. Той е писал и сценарий за американски доктор, помагащ на жена да избяга от килъри в Чечня.

През последните месеци поп-легендата от "2-4 Family” взе участие и в много холивудски филми като актьор, които се снимаха от “B.U.F.O.” и “New Image” в България, включително игра и в една от главните роли във филм със зведата от „Блейд-2” и „Хелбой-2” - Люк Гос в ”Doomsday-2: Level Extinction" за “B.U.F.O.”. През този месец за него предстоят участия и в два нови филма към другата мащабна култова филмова компания у нас - “B.U.F.O.”!...

Майк готви и множество музикални проекти, като няколко от най-амбициозните са му с победителите от „Евровизия” - “Deep Zone Project”, а най-новата клюка около него е, че с помощта на международните си контакти, съвсем скоро в България ще пристигне една от най-големите световни звезди, но за да не бъде препънат от „големите звезди” у нас, пази проекта си в дълбока тайна.

Последната клюка гласи, че чернокожата супер-звезда от USA Майк Джонсън отказал в последния момент да подпише договора за участието си в “Dancing Stars”. Бившият член на бандата "2-4 Family”, писал и хитовете за емблематични групи, като „N* Sync” и „Backstreet Boys”, и който напоследък прави шеметна музикална кариера и у нас, е бил сред най-ухажваните да се включи в шоуто, но не склонил в последния момент за участие, въпреки че интересът към него бил огромен. Още повече, че една от сестрите му, която живее в Америка /Мичиган, щата Флорида/, е балерина, и точно тя го е научила на първите стъпки в танците.
Продуцентите от “Dancing Stars” обаче, не се отказват от намерението си да „вкарат” Големия Майк в шоуто и отново преговарят с личния му мениджър и ПР за участието му поне за една вечер, като изпълнител. /БЛИЦ