Певицата Валя, която напусна „Пайнер” миналата година и от тогава се самопродуцира, планира да започне работа с нов продуцент и композитор, чието име все още пази в тайна. Той е много популярен в музикалния бизнес на Балканите и е откривателят на звездата Тоше Проески.
Предложението да работят заедно с Валя дошло, след като продуцентът останал впечатлен от гласовите й данни и музиката, която е правила до момента.
„Освен всичко това, той много хареса и начина, по който съм градила кариерата си, моето мислене. Оцени факта, че съм се стремила да правя само стойностна музика и да не изневерявам на себе си като пея неща, които не отговарят на моето светоусещане и виждания ми за естетика в пеенето.”

Новият продуцент на Валя вече е започнал работа по песен за нея, която обещава да я представи в съвсем нова светлина и да бъде нещо различно от музиката, която е създавала до сега. Очаква се парчето да бъде готово до месец, след което Валя ще представи официално и неговия автор.
„Надявам се да направим много хубав проект заедно. Вярвам на този човек и на неговия усет за музика”, казва певицата. Светлана Славкова, БЛИЦ