Ваня Червенкова цъфна при Гала със странна прическа. Дамата, която успя да се раздели с много от килограмите си в последно време, се появи в ефир с много странна фризура и огромно деколте.
Русата коса на бизнесдамата бе разрошена и стърчеше на всички страни. Гала не показа да се изумява от вида на събеседника си, запази самообладание и покани русата дама да седне, за да пият по кафе.

Червенкова, срещу която преди години също бе извършено жестоко покушение, влезе в ролята на истински експерт-анализатор, като коментира всички убийства и тежки криминални престъпления в страната от началото на година.


"Аз съм данъкоплатец, редовно си плащам задълженията, заслужавам да знам истината, да знам какво точно се случва в страната, в която живея. Винаги съм плащала данъците на всичките си фирми и имам право на това, право на истина. Не искам да ми се предлагат скалъпени истории, съшити с бели конци", поде Червенкова още в началото на разговора й с чаровната водеща.

Все пак бизнес дамата призна, че Борислав Сарафов й вдъхва много доверие и поздрави разследващите за експертните отговори на вчерашната конференция относно шесторното убийство в Нови Искър и последвалото самоубийство на извършителя.


"Не може 1000 убийци да ходят по улиците ни. Искам правосъдие. Затова харесвам Дубай. Там престъпност почти няма, защото е въведено смъртното наказание", коментира още тя и добави, че иска закон, който да й дава да се защитава.

"Аз съм притежател на пистолет, трябва да имам правото да се защитя с него, ако съм застрашена. Преди две години три пъти влизаха маскирани в моя дом, докато бях аз там и не можех нищо да направя. Искам да мога да се защитавам в собствения си дом! Да, ще се изпозастреляме. Ще има един, двама, трима убити, но по-натам ще спрат. Бандитът ще се замисли, че вече има шанс да  си изкарам пистолет изпод възглавницата и да му пръсна черепа", заяви Червенкова.