Тази неделя в ефира на „Събуди се” Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с футболиста Ваня Джеферович. Той говори открито за любовта, войната и футбола.

“Не мога да кажа, че съм доволен от това, което съм направил. Не се чувствам като човек, който е успял. Вероятно заради баща ми съм искал да стана футболист. Той искаше да тренирам. Сега като се замисля, може би не бих се занимавал с футбол, ако можех да върна времето назад“, сподели Ваня Джеферович.

Развенчана бе шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна (СНИМКИ)

Той нарича живота си едно голямо приключение.

“Имаше период във футбола, в който играехме 6 месеца без пари. Това ми е най-хубавия момент. За това време получавахме само премии, но въпреки това постигнахме уникални резултати. Аз играя заради самата игра, а не заради финансите“, каза Ваня.

Джеферович допълни, че много харесва България, но се чувства като чужденец.

“Войната в Хърватска започна, когато бях на 8 години. Спомням си всичко. Загубих 4 години от живота си да се крия по мазета от бомби. Картината от войната, която никога няма да забравя е, когато баща ми се опитваше да ни прекара през един мост. Тогава ни държеше здраво,за ръцете, и просто усещах сигурността на родителя“, сподели още футболистът.

Принцеса Евгения прикова погледите на всички с разкошната си сватбена рокля и разкри болезнена тайна от миналото, променила живота й (СНИМКИ/ВИДЕО)

Той сподели още, че баща му е неговият пример в живота за мъж и баща.

“Любовта дойде, истински, когато бях на 26 и се запознах с Жени. Помня първата ни целувка и до ден днешен. С нея мога дори да мълча,  без да се чувствам неудобно. Искам нашите деца да имат семейството, което съм имал аз. Да усещат тази обич, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат добри хора и искам да са щастливи“, каза още Ваня.