Вдовицата на Иван Станчев ще прави астрологичните прогнози в обновеното предаване "На кафе", което стратира на 16 февруари. В сутешния блок на Нова телевизия "Здравей, България" водещата Гала разкри подробности около новия сезон на предаването. Съпругата на починалия от рак астролог - Оскана е дипломирана психоложка.
 Оскана е била обучавана от съпруга си Иван Станчев. Той беше астролог преди предаването да бъде свалено от ефир.
"На кафе" ще бъде излъчвано от 16 февруари, веднага след сутрешния блок на „Нова телевизия”. Гала ще посреща гостите си в студио с нова визия всеки ден от 9:30 до 11:30 ч. Интересни гости, известни лица и полезни съвети са само част от нещата, които Гала и нейните партньори на малкия екран ще предложат на публиката. Запазени от стария формат са кулинарната рубрика, хороскоп, мода и игра с публиката, но те ще бъдат представени от нови лица.
Акцент в шоуто е рубрика в стил „Сексът и градът”, в която Гала и нейни приятели в живота ще обсъжда любопитни теми от света на политиката, културата, социалния живот, икономиката. Към разговора зрителите ще могат да се присъединят чрез открит телефон в студиото.
Всеки ден една известна личност ще бъде показана в различна светлина, а непознато лице ще провокира интереса на аудиторията със своя талант, история или откритие. Сцената на „На кафе” ще приеме музиканти, танцьори, циркови артисти...
„Да пазаруваме” е рубрика, в която сътрудник на Гала ще се справя с конкретна задача – с малък и с по-голям бюджет той ще трябва да организира рожден ден, парти, обзавеждане на детска стая и т.н.
„Клюка на седмицата” ще даде ефир на най-пикантното от случващото се в обществото и право на отговор на потърпевшите. /БЛИЦ