Тази събота и неделя „В салона” по ТВ2 на гости ще дойдат моделът Венета Харизанова и илюзионистът Астор На 28 март (събота) женското царство на салона ще насочи вниманието си към любимото занимание на всички жени - пазаруването. Зависими ли сме от шопинг терапията и лекува ли се това ще разберем от модела Венета Харизанова.
Тя ще ни разкаже по колко пари харчи за дрехи и бижута, каква е най-голямата сума пари, която е харчила за шопинг тур. Голямата страст на Венета са обувките. Моделът ще разкаже колко точно чифта има. Ще научим още, с какво точно се занимава в момента и какво можем да очакваме от нея занапред.
Лоти е подготвила няколко съвета как да спестим пари по време на финансова криза. Гери и козметика в студиото ще ни покажат как да успокоим болките в ходилата си след дълго ходене по магазините.
На 29 март (неделя) специален гост на предаването щ е бъде илюзионистът Астор. Темата на предаването е лъжата. Колко често ни се налага да лъжем и има ли благородни лъжи изобщо? Като ценител на женската красота Астор ще разкаже кое е първото нещо, което му прави впечатление в една жена. Какво още са подготвили дамите от салона ще видите само в неделя точно в 12:00 по ТВ2. /БЛИЦ