Телевизионната водеща Венета Райкова и кинокритичката Люба Кулезич влязоха в ожесточен спор в телевизионния ефир. Кулезич остро нападна Венета, която вече е в 9-тия месец на бременността си и съвсем скоро трябва да роди, че продавала майчинството си и търгувала с бъдещето си дете.
Словесната битка се разигра в сутрешния блок на Нова телевизия с водещ Милен Цветков. Според Люба Кулезич водещата на “Горещо” продала правата за снимките на бебето, което всеки момент трябва да се роди. Люба заклейми горещата водеща, че ще прави формат “Майки”, за да възвеличи собствената си бременност.

Венета пък обвини Люба Кулезич, че пише откровени лъжи за нея в булевардната преса. "Не съм подписала никакъв договор за права над снимките на бебето", защити се телевизионната водеща. "Да ме уволнят ли, като съм бременна? По bTV в часовия пояс на “Горещо” тръгва предаване на Росен Петров. Телевизията стои зад него и всячески го рекламира, Нова телевизия позволява на колежки да ме плюят в ефира й", оплака се тя. Венета Райкова категорично опроверга информацията, че "Горещо" спира. /БЛИЦ