Ден преди рождения си ден водещата Венета Райкова реши да изненада своите последователи с лична история. 

Писателката сподели и своя снимка като бебе. 

Ето какво разказа тя в социалните мрежи: 

"Родена съм на 2 май 1974г. в Попово. Родителите ми се разведоха малко след това. След няколко години майка ми започна връзка с един прекрасен човек, футболист на „Левски” и се двамата се ожениха. Благодарна съм на този мъж, че ме е отгледал като свое дете и никога нищо не ми е липсвало. Няма да споменавам името му, за да не го безпокоят заради мен.

На календара на „Левски” го имаше последно за 1980г., когато с раждането на брат ми сложи край на спортната си кариера. Брат ми е по-малък от мен с 6 г. и е най-добрият човек на света, много го обичам. Вторият ми баща има къща близо до „Герена”, където заживяхме и въпреки че в училище идваха треньори и ме избираха за различни спортове, спортистка не станах", разказва Райкова и обяснява, че в средата на първи клас започнала да учи в 130-о СОУ „Ст. Караджа” в квартал „Левски”, където завършва и средното си образование.

"Винаги съм била отличничка! И винаги съм обичала книгите! Мястото, където прекарвах най-много време беше кварталната библиотека, на спирката на тролей N 3, помня вълнението, с което ходех там да взимам нова книга. Това ми е любимо и до днес – да чета книги! Най-вероятно така ще посрещна утре ЧРД – с книга, сама заради изолацията, която ни наложиха, но не ми е проблем! Харесвам и обичам живота си и благодаря на всички – роднини, приятели, колеги, с които се срещнахме в това приключение", завършва поста си тя.