Един от най­-жестоките скандали в телевизионните среди през последните години остава в миналото! Актьорът Виктор Калев призна на живо в ефир, че обича бившия си работодател Слави Трифонов и е горд, че е бил част от екипа на Дългия.

Както БЛИЦ писа изненадващото признание на Калев дойде по време на шоуто "Като две капки вода", където Виктор този сезон е част от журито. Миро от "Каризма" влезе в образа на Трифонов, изпълнявайки на живо песента "Йовано, Йованке". С изпълнението си Каризмата получи максималния брой точки от Калев, което го изстреля сред четиримата финалисти в шоуто. "Искам да кажа, че обичам Слави Трифонов и "Ку­ку бенд". Радвам се, че съм бил част от този екип. С изпълнението си ти ме върна към тези прекрасни хора" ­ развълнувано сподели комедийният актьор.

С откровението си Калев буквално хвърли бомба в телевизионните среди. От една година упорито се шушука за скандалите между Виктор и Слави, след които последва и напускането на актьора. След 12 години в екипа на Дългия изненадващо Калев се сбогува с шефа си и си тръгна от "Шоуто на Слави". 
 

Миро направи много сполучлива имитация на Слави Трифонов