Aктрисата Виолета Марковска ще е гост в поредното издание на токшоуто "Търси се..." на 14 март от 11 часа. Как се е променил животът й благодарение на нарастващата популярност и кои са личните й драми – водещите Меги и Нели ще разкрият за зрителите с помощта на най-близките й хора.
Кои са били трудностите пред Вили, за да продължи следването си в НАТФИЗ след участието й в "Dancing Stars", ще разкаже нейният преподавател Веселин Ранков. Той ще я предизвика да изиграе драматичен етюд, чрез който зрителите ще видят големия й талант на актриса.

В предаването тази събота Вили ще разкаже, че няма много приятели в живота, а тези, които допуска най-близо до себе си, са мъже. Един от най-добрите й приятели е Любен, с когото са в един клас в НАТФИЗ. Първото нещо, в което си паснали двамата, е страстта им към футбола. Вили от малка е запалена по този спорт и умее да коментира със завиден професионализъм футболен мач. Не любовта й към тази игра се оказва решаваща за връзката на Вили с нейния приятел: Стойчо Младенов младши. Актрисата за първи път ще сподели какво й носи тази любов и колко щастлива и обичана се чувства, а зрителите ще видят любопитни снимки на двамата, показани за първи път в ефир.

Най-вълнуващата среща за Вили Марковска ще бъде с нейната майка – Наталия, която с много усилия и любов отглежда своята дъщеря съвсем сама. Бащата на Вили почива, когато тя е едва 6-годишна, но тя споделя, че никога няма да забрави обичта, която той ежедневно й е давал. През сълзи актрисата разкрива, че се надява никога да не разочарова своята майка, която е посветила живота си на нейното отглеждане и бъдеще. За тежките загуби в семейството на Вили и силата, с която тя ги посреща, ще разкаже друга семейна приятелка – дизайнерката Фани Пападопулу.

Меги и Нели ще срещнат младата актриса и с нейната любима приятелка – Александра Сърчаджиева, която ще признае, че не спира да се смее с разсеяността и жестовете на Вили. Алекс ще провокира своята приятелка да направи в студиото на "Търси се..." сложни йога упражнения, с които я е тормозила всяка вечер по време на снимките на филма "Шивачки". Вили ще бъде разкрита и в друго смешно амплоа – на най-фалшиво пеещата актриса. Зрителите ще чуят уникално нейно изпълнение на "Сбогом моя любов".

Последната изненада за Вили Марковска ще бъде един от любимите й партньори в киното – актьорът Максим Генчев, който ще влезе на живо в студиото на предаването. Поредната изненада, която той ще й поднесе, е договор за главна роля във филм. /БЛИЦ