Първата звезда, която ще влезе в къщата на VIP brother тази вечер е огън-жената Камелия. Освен нея, по време на живото предаване ще влязат и почти всички VIP съквартиранти, които тази година са рекорден брой. Какво ще се случи с останалите съквартиранти и защо те остават зад бариерата на къщата, ще разберем от Ники Кънчев тази вечер след 20 часа.
Дни преди да бъдат отведени в новия им дом, всички VIP съквартиранти бяха затворени в хотел под традиционната „карантина” – без връзка с външния свят, без телевизия, преса, радио, телефон, гости. От стаите на съквартирантите бяха изключени всички телевизионни програми, прозорците им - запечатани с фолио... Всъщност, освен от информация, VIP съквартирантите бяха изолирани и от слънчева светлина. От тях бяха иззети и над 30 мобилни телефона.
Като начало бяха разделени в самостоятелни стаи. Някои от тях решиха, че ще прекарат временното си „заточение” с някой член на семейството, други с приятели, трети с интимния си партньор, а пък други - абсолютно сами.
17-те заснеха студийна фотосесия и се отдадоха на лични занимания, осигурени от организаторите на двудневния престой.
Какво е нужно на звездите за 2 дни престой в хотел?
3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни, 2 стека с енергийни напитки и няколко стека с натурални сокове. Пет бутилки уиски, 1 бутилка водка, ядки, български шоколад и много плодове са пожелани от бъдещите съквартиранти.
За менюто на известните ще се грижат готвачите на хотела, от който увериха, че едва ли ще има желание, с което техните кулинари не биха се справили. Въпреки това някои от съквартирантите признаха, че са доста придирчиви и са готови да си поръчват и плащат храната сами.
През първата вечер снощи известните наблегнаха на салати и италианска кунхя. Ризото с манатарки, няколко вида паста и пилешко месо са най-желаните храни до момента. Един от съквартирантите пожела и бутилка бяло италианско вино.
Друг съквартирантите поиска да му бъде донесено DVD, тъй като искал да изгледа всичките си любими филми преди да влезе в къщата.
Двама випове поискаха да си внесат игрални конзоли за Playstation, тъй като не можели да се отделят от играта, която започнали наскоро.
Всички съквартиранти са сами в стая, дори тези с роднинска връзка. От това правило има едно-еиднствено изключение – в случая стаята е с едно двойно и едно детско легло. /БЛИЦ