Попълнете търсена ключова дума или фраза

Вижте звездните посланици на "Елхите на таланта"

https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/vizhte-zvezdnite-poslanitsi-na-elkhite-na-talanta_news781873.html Blitz.bg

Виктория се присъединява към Миро, Мария Илиева и Любо Киров, които подкрепят Коледната Кампания на Фондация “Стоян Камбарев”

София, България 17 Ноем. 2020, 15:32 443 прочита 0 коментара
Едни от най- обичаните музикални звезди на България Миро, Мария Илиева и Любо Киров отново застанаха зад идеята на Деси Тенекеджиева и Коледната Благотворителна кампания ЕЛХИ НА ТАЛАНТА на Фондация “Стоян Камбарев”.

Те са лица на ефектния и забавен клип, в който пеят коледни песни и призовават:

„Коледата наближава. Сбъдни една мечта! Дари Елха! Подкрепи 10 даровити деца и техните многодетни семейства в нужда!“

Тази година към звездния отбор от посланици се присъединява и младата певица Виктория, която направи фурор с победата си в онлайн класирането на тазгодишната Евровизия. Обещаващата ни звезда ще представя България и през 2021-ва година.

Освен в общия клип, тя е лице и на Елхи на Таланта в Бургас - първата община извън София, която се присъединява към благотворителната кампания.
 
Идеята на ЕЛХИ НА ТАЛАНТА е всеки, който пожелае да украси своя жива елха, като направи дарение, което ще отиде за конкретно талантливо дете.


За втора година Фондацията разширява обхвата на своята подкрепа извън рамките на Академия „Стоян Камбарев“, в която влизат повече от 90 млади творци - всички те номинирани и носители на Наградата за Полет в изкуството и Награда за Кино 355 през тези 11 години.
 
Благотворителната кампания ще подкрепи даровити деца от десет многодетни семейства в нужда, като ще покрие едногодишните пълни финансови разноски за изкуството, в което детето твори.  

Семействата ще получат и много подаръци и ваучери за покупки в хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и др. От този момент нататък тези талантливи деца ще станат част от голямото семейство на Фондация „Стоян Камбарев“, която ще следи тяхното развитие и ще ги подкрепя и в бъдеще.
 
Елхите на Таланта ще бъдат разположени пред главната алея на НДК в периода от 1-ви декември до 15-ти януари 2021 г. и ще водят към голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета Йорданка Фандъкова.
 

След свалянето на украсата, всички живи елхи ще бъдат дарени на Общината и засадени, в Гората на Таланта, чието начало бе поставено през миналата година в Южния Парк.
 
„Тази година е съсипваща за всички нас.. за целия бизнес. Особено тежко е положението в културния сектор. Затова и подкрепата към тези многодетни семейства е още по-важна и нужна.

Миналата година Елхите на Таланта бяха 35 и образуваха впечатляващ светлинен коридор, на който се радваха столичани и гостите на града. За 26 от Елхите бяха направени финансови дарения от нашите коледни добродетели, а останалите девет Елхи бяха предоставени от Фондацията на партньори, които помогнаха с важни услуги, без които нямаше да може да осъществим кампанията.


Сега има известен отлив,  но това беше съвсем очаквано. За радост имаме и нови благодетели. Специално искам да благодаря на всички! Те сбъдват мечти!След като подкрепим даровитите деца и семействата им, ако останат средства,  ще финансираме и едногодишни стипендии на музикалните ни открития- нещо, което правим всяка година“ - сподели Деси Тенекеджиева в качеството си на Председател на УС на Фондация „Стоян Камбарев“.

Актрисата и продуцент специално ще се завърне в България, за да присъства на запалването на Елхите на Таланта в София и Бургас.
 
Кампанията Елхи на Талната се осъществява с генералното партньорство на PROPLANTS - лидер в ландшафния дизайн и озеленяването и г-жа Петя Нановска, които правят най-голямото дарение за каузата и с партньорството на Столична Община, ПРИЗМА- светлинни решения и Бизед ЕООД, благодарение на които Елхите отново ще грейнат с ефектна светлинна украса.


Основни парньори по популяризиране на каузата с outdoor- кампании са IDEA Comm и Метрореклама.
 
Първите коледни благодетели са УникКредит Булбанк - официалната банка на Фондацията,  най-големият личен дарител г-жа Нели Беширова - собственик на енергийния лидер Риск Инженеринг и бизнесдамата г-жа Гергана Ташкова от Марс Армор.

 
Фондацията приветства с добре дошли новите си коледни ангели: семейството на д-р Мажена и Георги Панови и синът им Александър, Ligna Group- една от водещите европейски компании в интериорния дизайн и обзавеждането и дентална клиника AllDental, която ще се грижи за денталното здраве на всички млади таланти с индивидуална грижа и внимание.  


Eдни от-най големите компании в България  - Лукойл Нефтохим Бургас и Порт България Уест са първите, които се включват в благотворителната акция в Бургас.
 
Кауфланд е един от най-сериозните партньори на Коледната кампания и освен, че ще украси своя Елха на Таланта ще подари и ваучери за покупки за всички даровити деца и семействата им, както в София, така и в Бургас.

 
Актавис променя своето име на Тева, но не променя грижата към талантливите деца на България и с името и логото на TEVA отново ще подкрепи Елхите на Таланта.
 
Към Благотворителната кампания се присъединяват за поредна година скъпите партньори от ТECHOPOLIS и Practiker, ПОК СЪГЛАСИЕ, WILKINSON Sword, шоколадовото изкушение RCI, EasyCredit и NOVA Film, които отново ще направят дарение за даровитите деца.


И тази година сред верните приятели на Фондация „Стоян Камбарев“ са бизнесмените Звезделин Протопопов собственик на естетични клиники Pro Derma,  Атанас Динев- построил бутиковата сграда Кари Хоум, лидерът в производството на тютюн в България Нешо Миранов, както и известният защитник на човечките права адв. Анна Попова.

Всички те ще украсят своя светеща Елха на Таланта и така ще превърнат Коледата на талантите и многодетните им семейства в истинска приказка!

 
Oфициалen клип със Звездните Посланици 2020


 
 
Виктория и нейното лично послание:


 
Филм за кампанията:

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам