Влюбената двойка Явор Бахаров и Рая Пеева не виждат бъдещето си само в България. Двамата имали планове да заминат в чужбина, където се надявали, че ще им се открият нови възможности да развиват актьорския си талант, разкриват близки до тях.

Особено след последния скандал с брата на Явор - Захари, който в момента е тема номер 1 в обществен диспут дали е трябвало да се снима в клипа, който подкрепя националната лотария, малкият Бахаров съвсем сериозно се е замислил да емигрира. Той също успя да се забърка в разправиите около брат му, защото реши да го защитава с доста груб език в социалните мрежи и отнесе доста критики на гърба си.

Жестока семейна драма белязала живота на Даниел Петканов

Това пък принуди звездата от сериала „Скъпи наследници“ Рая Пеева да опита да охлади страстите му и да му предложи, ако смята, че моментът е подходящ, да се огледат за работа в чужбина и по-конкретно в Лондон. Засега единствените, които са успели да пробият чрез агентите си в английската столица са именно братът на Явор Захари, който се появи в сериала „Игра на тронове“ и близкият приятел на Явор – Бойко Кръстанов.

Той беше избран да се снима в популярен ирландски ситком, където беше в ролята на ченге.