„За голямата сцена ме откри Жоро Илиев!”. Това признава певецът Володя Стоянов-Войводата, както го наричат мнозина, в предаването "Горещо" тази събота. Пред водещата Венета Райкова той разказва как са се запознали с Жоро Илиев и как един ден в Сандански дошли два Мерцедеса и го отвели в София в „Мираж”, за да му пее.
Володя Стоянов признава, че не го е било страх тогава, дори напротив – чувства се щастлив и благодарен, че е станал свидетел на онези времена: „В тези среди или оживяваш и си тръгваш с много пари, или загиваш!” „Придворният певец” изпълнява в студиото на „Горещо” любимата песен на Жоро Илиев и разкрива много факти за големите босове. Според него много от певиците са били открити за голямата сцена от тях. „Аз съм единственият певец с три куршума в микрофона!” – признава Володя Стоянов и разказва как една вечер Фатик прострелва три пъти микрофона му. Войводата разкрива защо жените толкова много харесват Коко Динев и разказва как на сватбата му с Анелия младоженците получили като подарък „Мерцедес” и апартамент от кума Жоро Илиев. 
„И на Стоичков съм пял – от него имам сто долара!” – разказва Володя Стоянов и признава, че е много трудно да получиш бакшиш от Стоичков и че още пази банкнотата от 2000 лева, върху която Камата е оставил автографа си. Володя Стоянов разкрива, че лично се познава и с Коце Маце, както твърди, че е всъщност прякорът му и дори е пял на сватбата му, която е обявена за сватбата на века и на която тортата била във формата на каляска с ликовете на кумовете Наско Сираков и Илияна Раева.
Войводата признава, че самият той е измислил артистичното име на Софи Маринова и разказва как една вечер, докато се забавлявали заедно с Глория, Тони Дачева, Сашка Васева и други изпълнители в известно заведение, от махалата по чехли докарали Софка, която впечатлила всички с пеенето си. На него му звучало много грозно името Софка и затова я нарекъл Софи.
„Виктор Калев е един прекрасен актьор, който може да поразчупи малко самата сценка, да не съм представен така флегматичен - аз съм много в час човек, който е изчел един ТИР с книги!” – споделя още Володя Стоянов.  Певецът дойде в студиото с китарата си и демонстрира лекотата, с която борави с различни музикални стилове като изпя дори Sweet Child in Time на Deep Purple. /БЛИЦ