Скандалът между Азис и Фънки в "Като две капки вода" продължава. Този път певецът реши да отмъсти на журито и по-специално на Димитър Ковачев.

БЛИЦ припомня, че миналата седмица оценяващият музикант напусна сцената, отказвайки да коментира имитация на Рафи, който се превъплъти в Костинбродския славей и изпя песента му "Сен тропе". 

Сега Васил реши да постъпи по същия начин. Седмият лайф на шоуто е изцяло с български дуети. Азис имитира една от близначките Алекс и Влади. След края на изпълнението, при което в крайна сметка се появиха и двете красавици, Васко се изправи пред журито. 


Юлиан Вергов започна да сипе похвали, но когато последва Фънки да отвори устата си, Азис напусна сцената и седна на едно от столчетата за участници.

"Самата песен не дава кой знае какви възможности за изява, нито вокални, нито никакви, така че... но добре беше тази комбинация - мама Васка и двете деца", хапливо коментира Ковачев.

Хилда Казасян пък веднага запита Васко защо е избягал. След въпроса й, Костинбродският славей се върна до близначките и изслуша похвали от джаз певицата.  

В началото на днешното предаване Васил Василев-Зуека пък заяви, че тази вечер Фънки е на хапчета и инжекции и е спокоен.