Безсмислено и пошло шоу, в което сме удавени от празнословие - това е тръгналият в понеделник пореден "VIP Brother" според оценката на проф. Юлиян Вучков. Моралният наблюдател на Нова тв изрази учудване, че интелигентни хора като Нико Тупарев и Ники Николов предлагат нещо толкова елементарно и заклейми участниците заради безвкусицата в облеклото им.
"Събрали са се механично хора, които се надуват като пуяци и се мотаят в една къща като на Женския пазар", коментира професорът. Всеки е сложил това, което е висяло най-отгоре на закачалката в къщи, само Гала и Кошлуков са изискано облечени. "Може да не печелят по 100 хиляди, но трябваше да се постараят да изглеждат по-добре", смята Вучков.
Софито говори като разпрана. Дачко сигурно е голяма хиена в леглото, но тази жена ако ми се нахвърли, може да ме разглоби, опасява се професорът. За Малък Тошко коментарът му е, че си пада по лапането, пиенето и разврата, а за Аня Пенчева - че само вири нос. Най-безмилостен Вучков е към новата Мис България - с лице като превтасала пита, а говорът й ...  Много е страшно, когато вампир е Мис Красота, заключи наблюдателят.
Според него явления като "VIP Brother" отдавна отвращават много по-голяма част от публиката, от тази, която искат да го гледа. /БЛИЦ