Специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 10 февруари, вторник, ще бъде красивата сървайвърка Яна Маринова. „Мисис България 2004” ще разкаже за ангажиментите си като каскадьор и актриса във филмови продукции.
Благодарение на страхотната си техника в кикбокса и страстта към екстремните спортове, Яна е предпочитан дубльор за бойните сцени в редица известни филми. През последните две години участва в общо 9 продукции между които “The gift” и немския екшън сериал „Ласко”. „Правя нещо, което ми е вродено и затова ми плащат. За четири дена тичане например взех толкова, колкото за две години в телевизията”, откровено споделя хладокръвната красавица. „Има много момичета, които могат да бъдат прекрасни актриси, но малко от тях могат да правят каскади”, обяснява Яна Маринова пред Азис и Катето.
„Обичам Ники, той е страхотен и достоен за възхищение, истината е, че повечето хора в „Сървайвър” ме харесваха и заради него”, доверява в шоуто на Азис синеоката актриса за победителя в екстремната игра Николай Маринов. В предаването тази вечер по ТВ2 Яна Маринова без притеснение ще разкаже, че на 16 години е била малтретирана от своя приятел тогава, който се оказал автокрадец и наркоман. Той редовно я биел и даже веднъж я прострелял в бедрото с пистолет след като една вечер избягала от него. „Не се срамувам от това”, заявява красивата българка.
„Не бях красива на 12, бях само зъби и колене и приличах на момче”, разказва бившата лекоатлетка Яна Маринова, която откакто се помни е била мъжко момиче.
„Сбивала съм се по улиците на София много пъти, когато се карам с шофьорите. След „Сървайвър” един ми наду носа, ама аз си го заслужих, защото го ударих първа”, спомня си с усмивка Яна Маринова.
Втори специални гости във „Вечерното шоу на Азис” във вторник вечер ще бъдат младата певица Поли Генова и детска вокална група „Бон-Бон”. Точно на рождения си ден вокалистката на Азис ще отговаря на неудобните въпроси на своя шеф. Колко струва песента One Lifetime’s Not Enough и колко БНТ е платила за нея, има ли си гдаже и какви мъже харесва – са само част от питанията, които водещия ще отправи към талантливата изпълнителка. /БЛИЦ