Певицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов очакват наследникът им да се роди през януари.
„Бебето ни беше планирано. Истината е, че аз имах гинекологичен проблем. Не беше много сериозен, но трябваше да се направи интервенция, за да мога да забременея нормално. Процентът това да се случи обаче беше минимален. По тази причина, когато се случи, за мен беше неочаквано. Дори лекарите ми даваха 1-2 процента шанс да стане. Нашето бебе наистина е Божи дар“, разкри пред сп. Love style Деси Слава.

Благой научил, че ще става татко в Куба, където бил на лагер, на рождения ден на своя баща.
Бебето им трябва да се появи на бял свят в частна болница, а Деси иска това да се случи по естествен начин. Боксьорът е категоричен, че ще присъства на самото раждане.

„Засега информацията ни е, че ще имаме момче. Честно да си призная, леко се разочаровах, но сега вече дори си мисля, че е по-добре“, обяснява певицата. Благой няма предпочитания за пола, но тъй като любимата му и неговите родители искали момиченце, с Деси ще работят и за второ дете.

Влюбените споделят, че първата им среща била на кино, след което се видели още няколко пъти и усетили, че между тях има привличане.

„Коментарите за разликата във възрастта ни не са ми се отразили по никакъв начин. Дори забравям, че тя е по-голяма от мен. Родителите ми я приеха много добре. Обичат я много, за тях тя е част от семейството“, обяснява спортистът.