Бившата брадърка Зара е заприличала на културист. Откакто преди година и половина се омъжи за австралиеца Ерик Уотсън, тя реши да започне свой собствен бизнес като сертифициран диетолог и фитнес инструктор. И толкова много се вживя в тази роля, че за да бъде най-добрата реклама на собствената си работа, по тялото й вече може да се учи анатомия. 

В менюто на варненката очевидно не влиза никаква захар, тесто, картофи и ориз. Тя е изключила напълно от храната си всичко, което може да й донесе излишни калории, дори плодовете, защото са сладки. Позволява си само кисели ябълки, лимони и грейпфрути. Храни се основно със зеленчуци и то сурови или на пара. Говори се също така, че не пропуска ден без тренировка. 

На същия железен режим Зара държала и мъжа си. Той години наред е работил като воден спасител и спортът е бил негова професия, но преди да заживее с българката, думата „диета” му е била непозната, твърдят познати на Зара. Сега обаче му се налагало да гладува заедно с нея, тъй като в противен случай щял да прави лошо впечатление на нейните клиенти, предават от Уикенд. 

Зара се вманиачи по фитнеса (Брадърката заприлича на културист, отказва да яде дори плодове)