Дъщерята на Филип Найденов - Фатик Адриана Тюркмен е с положителна проба за коронавирус. Тя е под домашна карантина, както информира БЛИЦ още във вторник.

Новината дошла неочаквано за нея, а в събота тя разказа за болестта, страховете и симптомите пред Нова тв.

"Чувствам се добре. Аз съм брокер на недвижими имоти. Уча маркетинг. Обичам да се грижа за бездомни животни и да им помагам по всякакв начин.

Самоизолирах се преди 14 дни. Диагнозата ми е от 12. Две седмици съм абсолютно сама. Майка ми и приятелят ми оставят неща пред вратата, аз ги чакам да си тръгнат и си ги взимам с ръкавици и маска. Аз съм хипохондричка и ме беше страх да не се разболея. Оказа се, че аз съм болната накрая", сподели тя.

"Постоянно си внушавах, че съм болна и реших да се тествам преди да имам симптоми. Не мога да преценя реално дали ги имах, защото мислех, че всичко е само в главата ми. Много се уплаших в началото, защото все пак е болест, която не е позната. Шокирах се първоначално, но вече не ме е страх.

Освен тежестта в гърдите, от време на време покашлях. Усещах парене в очите. Носът ми беше запушен. Постоянно си мерех температурата, защото имах чувството, че е много висока, но всъщност нямах", обясни Адриана.

В края на тази седмица тя ще бъде тествана повторно, за да се провери дали е преборила болестта. Други двама нейни близки също са болни. Адриана смята, че са се заразили по едно и също време.