За първи път в България ще пее един от нашумелите сръбски изпълнители Желко Йоксимович и това ще се случи в Хасково тази вечер на площад “Спартак”. Това е сцената на която преди две вечери изнесе невероятния си концерт примата на българската естрада Лили Иванова, предаде кореспондент на Агенция БЛИЦ.
Още от 14 часа след обяд мераклиите да слушат и гледат звездата започнаха да заемат местата на площада пред сцената, за да не останат с пръст в устата. Някои от тях предвидливо си носеха и сандвичи.
Музикалното събитие е безплатно и е подарък от общината за жителите и гостите на Хасково послучай празника на града. Концертът е с подкрепата на телевизия “Балканика”.  Желко пристигна в България вчера заедно с оркестър “Тексас бенд”. Специално за тази вечер е подготвил най-хитовите си парчета. Едно от тях е “Lane moje”, с което изпълнителят се класира на второ място на “Евровизия” през 2004 година, а през 2008 той вече беше водещ на финала на “Евровизия” в Белград. Запознати твърдят, че за концерта си в Хасково звездата е поискала 30 000 евро. /БЛИЦ