Продуцентът на сериала „Етажна собственост”, предаването „Аламинут” и риалити сериала „София ден и нощ” Красимир Ванков и актрисата Невена Бозукова - Неве са се разделили. Разводът им идва след 18 години съвместно съжителство и озадачи светския елит, пише "Уикенд".
Новината, че семейството им се е разпаднало Неве ще сподели за първи път в предаването „Търси се” по bTV тази неделя. Тя смята сама да си каже истината, за да не тръгнат спекулации. Неве и Краси решили  да поемат по различни пътища, без да правят публични панаири.

Блондинката е по-голяма с 4 години от него. Двамата се запознали на кандидатстудентски изпит във ВИТИЗ, където тя била квестор. Искрата помежду им се запалила доста по-късно, когато пътували заедно на театрално турне в Москва.

Според запознати, раздялата е станала по вина на Краси. Продуцентът имал заигравка с далеч по-млада дама от около година и половина. Той е засичан редовно в компанията на сексапилна блондинка. Очевидно в крайна сметка е взел решение да се раздели със съпругата си и да се отдаде на новата си връзка. В шоу средите се мълви, че Краси Ванков не бил безразличен и към някои от участничките в риалити сериала „София ден и нощ”, който продуцира.