Това, че е родила на някого, не значи, че има семейство. Това заявява в интервю за утрешния брой на в. "24 часа" плеймейтката Златка в поредната си нападка срещу фолкдивата Алисия. Снощи двете излязоха в Дуел на честта, но и той не сложи край на разправиите им. Самата Алисия пък отвръща на забележката: "Ако за нея не значи, за мен това е семейството - детето и мъжът, когото обичам. Дали имаме брак или не, нея не я касае. А и никой не знае дали имаме брак".
Ето и какво казват двете пред изданието:

ЗЛАТКА

- В някои вестници се появиха публикации, че те било страх да излизаш сама от вкъщи, защото Валери Божинов те бил заплашвал с мутри. Вярно ли е?
Това са пълни глупости. Никой не ме е заплашвал. Излизам си, ходя си където си искам. Никой не ме е преследвал и не ме е нападал.

- Значи ли това, че си напълно спокойна за физическата си сигурност?
Публичните ми изяви може и да имат последствия за мен. Това няма да е първата трудност, с която съм се справяла в живота си. Посрещала съм доста, мога да понеса и още.

- Ако можеше да върнеш времето назад, щеше ли да постъпиш по същия начин?
Понякога съм по-рязка отколкото трябва, импулсивна съм и първична, но това съм аз. Не съжалявам за нищо.

- След като избухна скандалът, засичала ли си някъде по партита или заведения Божинов и Алисия?
Не. Всъщност с Алисия никога не сме се виждали очи в очи до Дуела на честта.

- Малко след твоето гостуване в "Горещо", където я нарече "проститутка" Алисия заяви, че ти само можеш да мечтаеш за това, което има тя. Завистта ли те мотивира?
Завист? За какво да й завиждам?

- Според нея за кариерата й, за семейството.
Какво семейство. Това, че е родила дете на някого още не значи, че има семейство. Аз имам повече от нея, защото имам до себе си мъж, който ме обича и когото обичам. Гледа ме в очите и е готов да направи всичко за мен.
Алисия може да ми завижда, защото моят мъж си е само мой.
Никой не го е пипал, откакто съм с него. За кариера да не ми говори. Коя е известната песен на Алисия? Кога се е говорело за Алисия повече от сега? Такава кариера мога да имам и аз. Не съм решила, не съм станала фолкпевица. Освен визията имам и гласови данни. Но за какво ми е да обикалям нощем по заведенията да пея и мъжете да ми пъхат пари между циците. Да не мислите, че Алисия се издържа от пеене, издържа се от парите на Божинов.

- А ти как се издържаш?
Не ходя на работа. Моят приятел ми помага финансово. Родителите ми живеят в чужбина и също ми помагат. Не съм певица, нямам професия, която да е доходоносна, но мъжът до мен изкарва достатъчно пари, за да ми дава и да живеем добре. На него това не му пречи.

- Само на 22 години си, нямаш постоянна работа, но успя да си купиш апартамент.
Да, така е, с пари, събирани от много години.

- През последната една година стана доста известна, непрекъснато си в устата на хората. Тази слава носи ли ти финансови дивиденти?
Не мога да кажа, че съм забогатяла от славата си. Канят ме по разни участия, но от това не се правят големи пари.


АЛИСИЯ

- Алисия, "Дуелът на честта" ли беше първата ти среща със Златка?
Да.

- Не ти ли е минавало през ума да я потърсиш и да решите въпроса на четири очи, а не чрез медиите?
Не. Нямам какво да обсъждам с нея. С това интервю приключвам медийните си коментари по въпроса. Моля журналистите повече да не ме занимават с темата. Оттук нататък ще решавам спора в съда.

- Наистина ли ще я съдиш?
Да, категорично. Вече съм наела адвокат. След като по нормален начин не приключват нещата, ще се видим в съда. Не може всеки да си позволи да излиза в национален ефир, да говори каквото си поиска и да си мисли, че няма да носи последствия. Никой няма право да залива ефира с такава помия. Не е редно да се дава поле за изява на глупостите на една жена, когато има много по-важни неща в държавата.
Не мога да позволя така да ми се срива авторитета и съм в пълното си право да я съдя. Ще й дам възможност да докаже твърденията си по мой адрес. Аз нямам от какво да се срамувам и какво да крия. Искам да се изчисти името ми пред цяла България. Ако поискам финансова компенсация, отсега казвам, че ще я даря за дом за сираци.

- Защо изобщо се стигна дотук, не беше ли по-достойното решение просто да не й обръщаш внимание, след като няма от какво да се притесняваш?
Така е. В началото наистина не й обръщах внимание. Още през лятото тя си раздуваше историята. Не коментирах и не вземах отношение по този въпрос, но тя продължаваше с пълна сила да обяснява. В един момент ми писна и казах, че мъжът ми, ако има излишни пари, ще ги даде за дом за деца. Другото, което споменах е, че е сотаджийка. Синоним на златотърсачка.

- Отрази ли се този скандал на семейството ти?
Разбира се. В крайна сметка не е приятно да говорят такива неща за детето ти. Как мислите приеха цялата тази помия майка ми и баща ми?

- С Валери вероятно сте имали сериозен разговор по темата. Сигурна ли си, че той по някакъв начин не е провокирал този скандал?
Имам една песен, в която пея: Поредната припадна само щом я поздрави. Аз лично не вярвам, че той е имал нещо общо с тази жена.

- Защо тогава Златка раздуха историята?
Това, което тя иска, е да се говори за нея. Аз искам да бъда известна с кариерата си, с песните си. Не с евтини скандали.

- Успяха ли изявите на Златка да разклатят връзката ти с Валери или я направиха още по-силна?
Тя винаги е била силна. Нищо не ме е накарало да се чувствам застрашена.

- Според Златка това, че някоя жена е родила от известен мъж, още не значи, че има семейство.
Това вероятно е поредното изказване, с което цели да ме обиди, но няма как да стане. Ако за нея не значи, за мен това е семейството - детето и мъжът, когото обичам. Дали имаме брак или не, нея не я касае. А и никой не знае дали имаме брак. Това си е наша работа.

- Също заяви, че да станеш фолкизпълнителка, не е много трудно.
За нея сигурно да станеш Мис Плеймейт, е голямо постижение. Всеки, който има някаква успешна кариера, знае, че тя се постига с много нерви и постоянство.

- Ще зарежеш ли кариерата?
Не. Ще съчетавам пеенето със задълженията си на майка. Съвсем скоро ще снимам клип. Продължавам да приемам покани за участия. Няма да се откажа от това, което съм постигнала до тук. /БЛИЦ