Екипът на MAD TV е в трескава подготовка на новия „MAD Secret Concert от GLOBUL”. Това ще е петото поредно издание от успешната поредица концерти в България. Предишните изпълнители, които приеха предизвикателството да се представят в нова светлина пред феновете си, бяха ДесиСлава, Графа, Анелия и Руши Видинлиев.
Тайният концерт ще се проведе на 8 април.  Подготовката за събитието вече тече с пълна сила, но мястото, на което ще се проведе, както и името на звездата, се пазят в пълна тайна.
Концепцията на "Secret Concert" е изключително оригинална и интересна за музикалните фенове. На специално и неочаквано място голяма звезда показва различна страна от своето амплоа, представяйки изцяло нов и нестандартен репертоар.

MAD TV винаги изненадва и с необичаен избор за място на концертите - пейнтбол зала в запустяла фабрика (ДесиСлава), закрит тенис корт (Графа), метростанция (Анелия), зала на Биологическия фаултет (Руши Видинлиев) .

Екипът пази в пълна тайна и името на новия български изпълнител, който ще бъде звездата на петия "MAD Secret Concert от GLOBUL”. Но и този път организаторите на тайния концерт дават жокер на публиката, като разкриват, че новата звезда ще направи голямото си завръщане именно на „тайната” сцена след близо двегодишно оттегляне от музикалния небосклон.

Според регламента - билети за събитието нe могат да бъдат купувани, а достъпът се осигурява единствено с покани за журналисти и специални пропуски за феновете, които могат да ги спечелят в различни игри в ефира на MAD TV.

Публиката е с лимитиран брой зрители - около 400 човека. Тази допълнителна подробност превръща концерта в още по-незабравимо преживяване за истинските фенове на изпълнителите. Те не само имат възможност да бъдат „на една ръка разстояние” от любимата си звезда, да я чуят в изцяло ново амплоа, но и да се почувстват истински специални, като едни от малцината, които имат шанса да присъстват на събитието. /БЛИЦ