Топлите месеци настъпиха и звездите хукнаха към екзотични дестинации. В момента пилето на попфолка Райна е в Швейцария. Съдейки по кратките романтични истории, които споделя в социалните мрежи, Райна е с любимия си, съобщава "Телеграф".

По-рано Райна отскочи за седмица в Щатите, а преди това прекара няколко дни в „Тайланд“ . 

С впечатляващи снимки от Тайланд се похвали и Лорена. Част от кадрите успяха да провокират меломаните, които изтъкнаха, че за първи път публикува снимки с мъж и е видимо щастлива с него. 

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Хвърли дрехите и се показа полугола, ще влезе във всичките ви фантазии (СНИМКИ)

Слънчев бряг събра едни от най-популярните ни изпълнители. Илиян покани всичките си близки и приятели на морето, макар пътуването му до там да е обвързано изцяло с участия.  

Сузанита и гаджето й си подариха романтична почивка за месец. Те ще почиват по българското Черноморие, като само първите дни ще прекарат в компанията на приятели заради откриването на летния сезон и първите партита на нощните клубове. 

Бориса Тютюнджиева е в Гърция. Тя зарадва феновете си със снимка, на която позира с изрязан розов бански. Не пропусна да сподели и снимки от петзвездния хотел, в който е отседнала. 

Тита също бе в Гърция, но за снимките на клип към парчето „Фотошоп“.

Наум Шопов и гаджето му за на почивка край Кавала. Двамата си направиха поредица от гимнастически снимки от плажа на Егейско море, пише Телеграф.