Скандали, изпълнени със завист, желание за първо място и стремеж за сигурна слава – именно така родните звезди водят лютите войни помежду си. Един от най-актуалните скандали е този между Джулиана Гани и Ася Капчикова. Гани искаше да дари вече използваните си стари силиконови импланти, за да помогне на жена в нужда, а Капчикова я нападна, че това е безумно решение. Специалистите дадоха експертното си мнение, че подобно действие е абсурдно и би застрашило живот.

Ани Хоанг и Моника Валериева – също скандал, който се премести дори в съда. Моделката все още води дело срещу половинката на фолк певицата Люси Иларионов заради обвинението, което той й отправи във „ВИП Брадър“, а именно – че Валериева е компаньонка.

Алисия и Николета – жените, които макар да убеждават медиите, че са стопили ледовете помежду си, водят най-суровата звездна война от няколко години. Двете деляха любовта, като в ролята на главни герои бяха футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов.

Дългогодишното приятелство между Софи Маринова и Роксана се срина за един миг заради отсъствието на ромската перла от голямата и шумна сватба на Рокси. Булката не успя да скрие разочарованието си от своята приятелка, която предпочете да изкарва пари от участие, вместо да уважи щастливото събитие на близката си дружка.

На 18 октомври Фики и Гюлджан ще вдигнат сватба, а Преслава не е в списъка с гостите, докато Галена е гласена за кума.

Преслава е замесена и в друг гранд скандал – между нея и Галена. Битка за любов или желание за популярност – това е въпросът на меломаните по повод измислената класация най-обичан изпълнител. От дълги години отношенията между двете певици са топтема, но нито една не отстъпва от позицията си.

Има битка по оста – Фики и Галин, които са сочени за основни конкуренти от мъжки пол във фирма „Пайнер“.

Анелия и Емилия пък бяха ту приятелки, ту врагове заради бизнесмена Коко Динев, от когото и двете имат наследници, писа в. „Телеграф“.