Всеки си мечтае за нещо. А повечето истински мъже си мечтаят за яко BMW. Германска изработка и прецизност на управлението, много коне под капака, палавото задно, което няма как да не зарадва на пътя истинските почитатели на автомобилния спорт. 

За съжаление обаче германската марка не е по джоба на всеки, особено ако става дума за чисто новите ѝ автомобили, а за "напомпаните" от серията "М" и мнозина от паралиите могат да забравят. Е, разбира се, винаги остава варианта с "новия внос", в който само ", сядаш, палиш и тръгваш", но все пак народът е казал "на старо само ракия се взима". 

Понякога човек може да уцели някой "уникат" и той да изкара десетки хиляди безпроблемни километри по родните пътища, дори и да е дизел. 

Но често се случва щастливият купувач на "новото старо" да се сблъска със сериозни ремонти, които въобще не са евтини при тази марка. 

Сега обаче има възможност всеки фен на марката да се сдобие с чисто ново BWM, което да разхожда по нашите пътища колкото си иска, само срещу €799. Какъв е начинът може да научите на auto.blitz.bg.