Знаете ли как може спокойно да ползвате луксозна кола без охарчване за скъпа покупка, притеснения около поддръжката и т.н.?
Като наемете автомобил с шофьор от brone.bg. Там ще намерите кола за всякакви поводи - и за празнични, и бизнес-мисии, и за близо, и за далеч. Предложенията са многобройни и за всеки вкус - и лимузини, и джипове, бронирани коли под наем, ретро автомобили, спортни. 
 
С колите  на brone.bg ще получите много екстри, в което ще се убедите, когато си изберете автомобил според желанията си и го наемете. Сега ще изброим по-основните. Предложенията за луксозни автомобили под наем включват Mercedes S500 4matic лимузина Maybach (W222), Mercedes S350L лимузина (W222), Mercedes S600L AMG лимузина (W221). Това са чудесни варианти, ако ви трябва кола за сватба, да речем. Тези автомобили веднага правят впечатление. С тях категорично ще покажете престиж и изискан вкус. Защото дизайнът им е съвършен - той излъчва мощ, стабилност и в същото време - изискана елегантност. А комфортът в тях е "5 звезди" - красив и модерен интериор, съвременна техника, просторно но и уютно, спокойно, удобно, отпускате се и потъвате в разкош… Като казахме спокойно - за сигурността може да сте напълно спокойни - шофьорите на brone.bg са професионални, с богат опит във всякакви пътни ситуации по улиците на големите градове и извън тях.  
 

А ако говорим за силен ефект, вижте предложенията за ретро автомобили под наем. Те също са много удачни за тържествени поводи, например ако ви трябва кола за абитуриент. Представяте ли си какъв фурор ще предизвикате на бала със Seven Arrows 1905!? Но както казахме - предложенията на brone.bg са съобразени с всевъзможните вкусове - от ретро колите можете да избирате още Jaguar Sovereign V12 5.3 лимузина ретро автомобил, Morgan Plus 8, Buick Riviera, Cadillac Eldorado Gold лимузина ретро, Lincoln Continental Mark V лимузина ретро, Rolls Royce Corniche лимузина ретро… 
Ако искате колата да ви свърши същата работа като останалите, но държите да подчертаете спортен стил, можете да избирате между Ford Mustang GT и  Porsche Carrera b-turbo t-hard - 650 ks - страшно ефектни са!

Разбира се, от кола може да се нуждаете и за бизнес-мисии, при които е необходима по-голяма сигурност. За такива случаи brone.bg предлага бронирани коли под наем. При тях удобствата ни най-малко не са намалени, но използваните материали, технологии и методи за защита са завишени. Тези автомобили са защитени дори обстрел с автомати или химическа атака. Предложенията са за BMW 760Li лимузина бронирана клас B7 (Е67) и Audi А8 Quattro лимузина бронирана клас В7 (4Е). Има възможност за наемане на въоръжен шофьор и/или персонален бодигард.
Вариантите за джипове са също различни и от водещи марки: BMV Х5 30d джип, Cadilac Escalade джип, Ford F 250 Harley Davidson джип, Toyota Land Cruiser 100 джип. 

Като си изберете какъв точно автомобил да наемете, ще му направите обстоен първоначален оглед, за което се изготвя и подписва двустранно протокол. Цената, посочена за всеки автомобил, е крайна, с вкл. ДДС, издава се данъчна фактура. Заплащането се извършва предварително, в брой в офиса или по банков път. Има и възможност да се плати на шофьора - в брой или с кредитна карта. Автомобилът пристига на посочен от Вас адрес, като е необходимо да представите лична карта, както и да подпишете договор и протокол за извършваната услуга. В рамките на София пробегът до мястото, в което се качвате в автомобила, е безплатно. При нощувка извън София е необходимо да се осигури за шофьора хотел с включена закуска (минимум 3 звезди), както и разходи за храна в размер на 20 лв. дневно. Впрочем общите условия могат да се видят на brone.bg, а изборът е от Вас.

www.brone.bg