Ерик Адамс е ветеран в автомобилната журналистика и фотограф. Той е заемал длъжности на старши щатен редактор в списанията Popular Science, Air & Space/Smithsonian и Men's Health, а сега работи за Forbes и паралелно прави снимки за Wired, The Drive, Gear Patrol и много други издания.

Той е член на журито на World Car of the Year, а също участва и в редица ежегодни програми за автомобилни награди. Съвсем наскоро в ръцете му попадна Audi S8, но той не знаел какво да прави с колата. 

Заради карантината на практика всичко е било затворени и Ерик и екипът ми трябвало да трескаво да се приспособяват към новата реалност. Фактически единственото, което той е могъл да измисли да направи с този автомобил, е било макар и весело, но и криминално. 

Кино и реалност  

Естествено, това не е много умно по редица причини, но идеята му се е появила благодарение на своевременно напомняне за това, че S8 - е подобрената версия на флагмана а A8, който е участвал в един от най-почитаните филми за всички времена - "Ронин".

Сцената във филма е едновременно внушаваща респект и ужасяваща. Колата направо е унищожена, тя е изкарана извън пътя с огромна скорост, спирачките ѝ са подпалени, а двигателят и трансмисията се оказват на косъм от "смъртта". 


За да научите повече, посетете auto.blitz.bg.