На ексклузивно събитие в изключително модерния шоурум на Jaguar Land Rover в София, Мото-Пфое представи пред журналисти и партньориизцяло новия Range Rover Evoque.

По-малко от месец след официалната световна премиера на модела в Лондон, България е първият европейски пазар, на който предпремиерно Range Rover Evoque е представенна живо. Александър Костадинов, Директор маркетинг и продажби на Мото-Пфое, приветства всички гости в новия комплекс и акцентира върху изключителнияпринос на модела за големия успех на марката Land Rover в България.

Волен Чинков, Бранд мениджър на Jaguar Land Rover, продължи с най-важните акценти и новости за модела, революционер в сегмента на компактните SUV автомобили.

Всички желаещи да се докоснатна живо до новия Range RoverEvoque могатда го направятмежду 14 и 31 декември 2018 г. в шоурума на Jaguar Land Rover в София и между 3 и 6 януари 2019 г. в шоурума на Jaguar Land Rover в Мото-ПфоеВарна.

Пионер на пазара на луксозни компактни SUV автомобили с продажби от над 772 096 броя в световен мащаб и повече от 217 международни награди,новият Range Rover Evoque е усъвършенствана еволюция на оригинала. Съчетаващ ненадминатото наследство на Range Rover със свръхмодерни технологии –проектиран, конструиран и произвеждан във Великобритания –той отговаря на нуждите на днешните клиенти.

Финбар МакФол, Директор Глобален маркетинг, Jaguar Land Rover, споделя:„Преди осем години създадохме нов сегмент и светът ни последва. Сега даваме нова дефиниция на луксозен компактен SUV. С дизайн и проходимост в основата си и най-новите технологии на разположение, новият Evoque отговаря на вашите нужди както никога досега и ви гарантира достигане на вашата дестинация, независимо от условията“.