Нещо много интересно ще се случи в София през идните дни. Ако ви предстои покупка на автомобил, професионално се занимавате с новостите от автомобилния свят или прости сте любител на автомобилите и автотехнологиите, Sofia Motor Show 2019 е мястото и събитието, което трябва да посетите през идните дни.

Това стана ясно на специалната пресконференция по случай грандиозното автомобилно събитие, което ще се състои от 12 до 20 октомври в Интер експо център" в София.

От Асоциация на производителите на автомобили заявиха, че изложението се развива с пълни темпове. Автосалонът вече се нарежда до изложенията във Франкфурт, Детройт и Париж. От организаторите подчертаха, че всяко следващо изложение е по-добро от предишното.

Купи с БЛИЦ билет за Sofia Motor Show 2019 с 10% отстъпка!  

Посетителите на тазгодишното издание ще могат да се порадват на над 250 изложбени експоната, разположени на 12 000 кв.м. изложбена площ.  ще бъде представено най-доброто от автомобилната индустрия. Посетителите ще могат да видят 14 нови модела мотоциклети.

Повече от 70 технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 24-то издание на автомобилния салон в София., 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации. 

Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с двигатели на метан.

За да научиш повече за грандиозното изложение на автомобили, посети auto.blitz.bg.