Международният автомобилен салон София 2019  отвори врати. В рамките на 10 дни посетителите ще могат да видят най-доброто, което автомобилната индустрия може да предложи тази година. Всички водещи производители са сърбани под покрива на Интер експо център София. 

Изложението се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

То е едно от едно от 12-е изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители наред с автосалоните в Париж, Женева, Детройт, Токио и Франкфурт. 

"Днес ще видим това, на което световната автомобилна индустрия е способна. Онова, което световната автомобилна индустрия предлага като трендове. Това не е витрина, а отворени врати на автомобилния свят.

Всичко, което бългрският потребител може да направи, е да избере от онова, което ще види тук", каза Александър Миланов, председател на Асоциацията на автомобилните производители. 

За да научите кой какво още каза, какво се случи и видите ВИДЕО от церемонията по откриването на грандиозното автомобилно изложение, което тази година е дори по-лъскаво от аналога си във Франкфурт, посетете auto.blitz.bg.