Попълнете търсена ключова дума или фраза

Volvo Cars предприема важна стъпка към електрифицираното си бъдеще с редица хибридни двигатели

https://blitz.bg/layfstayl/skorost/volvo-cars-predpriema-vazhna-stpka-km-elektrifitsiranoto-si-bdeshche-s-reditsa-khibridni-dvigateli_news658846.html Blitz.bg София, България 22 Февр. 2019, 15:41 368 прочита 0 коментара
Volvo Cars предприема важна стъпка, свързана със стратегията за електрификация на компанията, представяйки усъвършенствани и новоразработени електрифицирани опции за задвижване, които ще се предлагат с всички нови модели на марката. Компанията е внесла подобрения във вече наличните T8 и T6 Twin Engine Plug-in Hybrid задвижващи системи, като в същото време потвърждава, че сега всеки нов модел ще се предлага с Plug-in Hybrid версия.

Освен това, през идните месеци, Volvo Cars ще представи редица Mild Hybrid двигатели, започвайки с дизелови и бензинови версии на XC90 и XC60. Тези Mild Hybrid двигатели за първи предлагат на клиентите на Volvo авангардна технология за възстановяване на кинетичната енергия при спиране, в комбинация със съществуващите двигатели с вътрешно горене, създавайки ново интегрирано електрифицирано задвижване, с новото означение B. Това ново задвижване, което възстановява кинетична енергия при спиране, предлага на водачите до 15% по-нисък разход на гориво и редуциране на CO2 емисиите в реални условия.
 В съответствие с корпоративната стратегия и мотивирана от засиленото търсене на пазара, Volvo Cars повиши производствения си капацитет, така че до 25% от цялата продукция на компанията може да се състои от Twin Engine Plug-in Hybrid автомобили. В допълнение, Volvo Cars очаква B автомобилите да се превърнат в нов стандарт, който да ги доближи компанията до целта й всички нови автомобили да бъдат електрифицирани до средата на следващото десетилетие.Ще има нови и усъвършенствани задвижващи системи, базирани на платформата на Volvo Scalable Product Architecture (SPA). Подобреният T8 Twin Engine Plug-in Hybrid с до 420 к.с. включва нова батерия и усъвършенствано регенериране на енергия при спиране. Електрическият пробег на автомобилите с двигател T8 е увеличен с около 15% и този вид задвижване вече се предлага с всички автомобили от сериите 60 и 90 на Volvo. Подобрената версия на хибридния двигател с по-малък капацитет T6 Twin Engine също е комбинирана с нова батерия и технология за регенериране на кинетичната енергия при спиране. T6 Twin Engine също предлага с около 15% увеличен електрически пробег и е наличен с новите модели V60 и S60.

Обновеният SUV XC90 ще се предлага с B5 Mild Hybrid бензинов или дизелов двигател, както и с B6 Mild Hybrid бензинов двигател. С XC60 клиентите ще могат да избират между B5 Mild Hybrid бензинов или дизелов двигател, B4 Mild Hybrid, както и B6 Mild Hybrid бензинов вариант. B5 бензин ще се предлага както с предно задвижване, така и с AWD.
  

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам