Наскоро Миглена Ангелова и близначките й Стефани и Адриана дадоха съвместно тв интервю. Седнали една до друга, трите приличаха повече на сестри, отколкото на майка и дъщери. И не спестиха нито щрих от емоциите си след безапелационната победа на тв водещата в риалити формата „ВИП брадър”. Трите заедно в тв ефир за последно сме виждали преди цели 16 години. Тогава Стефани и Адриана са 10-годишни, а днес са вече на 26! А причината за това е доста неочаквана и няма общо с факта, че близначките от години живеят извън България. Оказва се, че момичетата на Миглена имат горчив опит от гостуване в шоуто на Слави Трифонов! Това била и тяхната първа телевизионна изява.
„Те имат горчив опит в телевизията, когато мой колега, Слави, им обеща да ги води на сладкарница, и така и никога не го направи. Това обаче им показа, че не всичко, казано в ефир, е вярно”, заяви Мадам „Искрено и лично” с типичния си директен стил.

Стефани и Адриана не се занимават с журналистика, както мнозина биха предположили, но признават, че не изключват възможността един ден да наследят майка си в професията. Засега център на интересите им остава политиката – специалност, която и двете завършват с отличен в престижни университети в Италия и Франция.

“Повече ми харесва да ме женят/развеждат”

Малко преди Нова година Миглена Ангелова се завърна и от поредното си пътуване до Китай. „Сключих доста добри договори. На път е да се реализира и една моя мечта, свързана с проекта, по който работя през последните две години”, сподели тя. Преди броени дни пък някои медии побързаха да украсят признанието на водещата, че е болна – с „информацията”, че е приета по спешност в болница заради тежък грип! Думи, които предизвикаха единствено ефектна ирония в нея: „Мдааа, спешно трябва да се прави нещо! До преди година-две близки приятели ми звъняха, след прочитането на поредната съчинена информация, вярно ли е, че ще се женя/развеждам. 

Днес ми звънят вярно ли е, че „бера душа” в болница. Край, връщам се към старата слава, че повече ми харесва”, написа тв водещата във фейсбук страницата си.

Съвсем скоро се очаква на пазара да се появи и интригуващата книга на Миглена Ангелова, посветена на престоя й във „ВИП брадър”. Интересът към нея още отсега е огромен, а онова, което тв водещата издава, засега, е вероятното заглавие: „Кучка по принуда”.

Анелия ПОПОВА

ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА