В допълнение към нашия слънчев знак, който хвърля светлина върху житейската ни съдба и характера ни, нашия лунен знак, който показва света на емоциите ни, всички ние имаме и асцендент, който представя нашите инстинктивни реакции към живота. Обикновено това е първото нещо, което хората забелязват в нас. Ето и какво е първото впечатление, което оставяте у хората, както и за какво може би те ви коментират зад гърба ви, базирано на вашия асцендент:

Овен

Когато в една стая влезе човек с асцендент Овен, той веднага бива забелязан. Хората с този изгряващ знак са енергични, конкурентни и амбициозни. Те имат усещането, че са се родили, за да постигнат успех и не са в грешка. Много често колегите на такъв човек му завиждат тайно или направо изпитват неприязън към него. Те интуитивно усещат, че някой ден именно той ще им стане шеф.

Телец

Човекът с асцендент Телец обикновено мрази всичко ново и не прави нищо ново, особено ако има някакъв риск. Той е толкова постоянен и толкова много обича да се придържа до болезнено познатото, че обикновено е възприеман за доста закостенял. Приятелите на такъв човек често го смятат за скучен поне до момента, в който той не ги спаси от глупавите им, импулсивни решения.

Близнаци

Ако това е вашият асцендент, вероятно мислите, че хората ви смятат за двулични. Спокойно, това важи само за представителите на слънчевия знак Близнаци. Във вашия случай сте взели най-хубавото от зодията – нейните любопитство, комуникативност и оптимизъм. Хората с този изгряващ знак обикновено фокусират енергията си върху образованието си. Е, ще има хора, които ще смятат, че се правите на по-умни, отколкото сте всъщност.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Рак

Ако асцендентът ви е Рак, вашата голяма срамежливост ще изглежда някак симпатична и невинна, независимо дали тези два термина описват изцяло вашата личност. Като цяло хората ще искат да ви помагат, да ви защитават и да ви съдействат, просто защото ще им приличате на малко, уплашено зайче. Всъщност може да сте смели по натура, но да го прикривате доста успешно.

Лъв

Хората с асцендент Лъв правят всичко възможно, за да изпъкнат от масовката. Вие сте човек, който държи да получава аплодисменти непрекъснато. Обичате да се перчите, но пък наистина притежавате голям магнетизъм. Възможно е обаче хората да ви иронизират зад гърба ви именно заради това, че твърде много се хвалите. Възможно е другите да ви завиждат и заради безупречния ви външен вид.

Дева

Няма значение колко умни сте, винаги ще има хора, които ще се опитват да ви измамят или поне вие така ще смятате. Вие ще се притеснявате за намеренията и коментарите на другите по ваш адрес. Като цяло се притеснявате за щяло и нещяло и хората около вас се забавляват с този факт. Вероятно практикувате йога или нещо подобно, за да балансирате стреса в живота си, а и защото държите на доброто си здраве твърде много.

Везни

Хората рядко ще говорят нещо лошо по ваш адрес, защото вие сте човек, който наистина е абсолютно очарователен и мъдър. Винаги изглеждате безупречно, не влизате в спорове и карате близките си да бъдат по-щастливи и балансирани. Имате лек характер и хората се чувстват спокойни във вашата компания. Понякога може да им се сторите малко фалшиви в постоянните си усилия да се харесате на всички.

Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Скорпион

Хората или ви обичат, или ви мразят, или ви уважават, или се страхуват от вас. Така или иначе, вие правите силно впечатление. Изглеждате голям командир отстрани и никой никога няма да ви нарече „сладък“ или „симпатичен“. По-скоро хората ще ви описват с думи като „властен“ или „силен“. Вие сте човек, който няма да се притесни, ако някой го конфронтира. Освен това имате страхотна интуиция за хората.

Стрелец

Ако това е вашият асцендент, вие мечтаете за приключения. Подобно на хората с изгряващ знак Близнаци, вие имате голям ентусиазъм, който внасяте във всяка една ситуация. Освен това, имате мнение по всички въпроси, което е леко дразнещо за околните. Не се правете на всезнайко, ако не искате зад гърба ви да ви наричат невъздържан досадник. Вдъхновявайте другите, а не им досаждайте с философстването си!

Козирог

Щом вашият асцендент е Козирог, значи вие се смятате за супер компетентен професионалист във всяка една област. Вероятно е така, но това че се вземате толкова на сериозно и то през цялото време, е доста неприятно за околните. Хората бързо ще разберат, че не разбирате от шеги и ще започнат да ви изолират. Никога няма да се впишете сред групичката клюкари в офиса, не се и опитвайте.

Тези 5 зодии взимат повече, отколкото дават! Пазете се от тях!

Водолей

Вие имате странна личност и това личи от километри. Ако вашият асцендент е Водолей, вие мечтаете за независимост и не обичате да се съобразявате много-много с другите, което ви кара да влизате в конфликти. Рано или късно всички разбират, че вашият необичаен начин на общуване и изворът на информация, от който черпите, са наистина впечатляващи и ще се опитат да влязат във вашия приятелски кръг.

Риби

Щом сте с асцендент Риби, вие сте голям мечтател. Първото впечатление, което оставяте у хората е, че имате чувствителна, мила природа и че сте отворени за нови запознанства. Всъщност вие сте човек на настроенията – един ден сте в добро емоционално състояние, на другия ден сте като буреносен облак. Честно казано, начинът, по който представяте себе си пред света, се променя толкова често, че повечето хора не ви разбират изобщо.