42-годишната руска актриса Любов Толкалина отново принуди феновете си да точат лиги пред екраните и да разглеждат внимателно горещите й снимки.

Тя сподели в Instagram кадър, на който е с прозрачна рокля, застанала на крайбрежните камъни.

Толкалина показа „летяща походка“, стройна фигура и съблазнителни извивки, които едва бяха покрити от плат. В надписа на публикацията тя реши да си припомни рождения ден на поетесата Марина Цветаева и включи следните редове: „Лудост - и благоразумие, / Срам - и чест, / Всичко, което те кара да мислиш, / Всичко е твърде много“.


За броени часове откровената снимка събра повече от 20 хиляди харесвания. А феновете не можаха да сдържат насладата си, възхищавайки се на изящните форми на актрисата. Мнозина обаче не могат да се примирят с факта, че звездата парадира с полуголи снимки и й напомнят за нейната възраст.

"Нимфа! Люба, ти си просто невероятно красива", пише iraidazelek.

"Красота и никаква вулгарност", добавя xmikepwnz13.


Любовта обаче не е объркана от негативните отзиви. Наскоро тя се похвали, че е включена в списъка на 100-те най-сексапилни жени в Русия според списание Maxim. И потребителите споделиха радостта на актрисата, отбелязвайки, че тя го заслужава.
 

"Оказва се, че съм в списъка на 100-те най-сексапилни жени в Русия според списание Maxim. Вечната женска тема „Аз съм най-прекрасната на света“ за мен отдавна има технически характер с пристрастие към лиричния туризъм на тема „Природата и хората“ ... Но все пак това е хубаво", написа Любов Толкалина.