Аделина Радева и Виктор Николаев изчезнаха от ефира на Нова заради коронавируса. За рокадата известиха самите те още миналата седмица, като казаха, че в медията са се разделили на два екипа, като всеки ще работи по една седмица. 

От днес в стола на двамата любимци от сутрешния блок "Здравей, България" сядат вече познати муцуни от малкия екран. 


На мястото на Аделина Радева и Виктор Николаев застават политическият репортер Лора Инджова и водещият на „Плюс – Минус“ Кузман Илиев.

Двамата усмихнато от сутринта приветстваха зрителите и показаха, че по нищо не отстъпват на традиционните водещи на сутрешния блок. 

Както БЛИЦ писа, още миналата седмица стана ясно каква голяма рокада се готви в Нова телевизия. Това обаче не е единствената инициатива на медията. От нея призовават всички граждани да си останат по домовете, за да се спре разпространението на COVID-19 у нас.


Водещата на "На кафе" и нейните панелисти пък остават на поста си, признавайки че е техен дълг да забавляват зрителите, но и спазвайки всички препоръки за разстояние и дезинфекция. 

Гала самоинициативно реши всяка сутрин в 11 часа да ръкопляска на всички медици, които са на първа линия в борбата с коронавируса и призова колегите й от останалите медии да сторят същото.