На 29 ноември ще бъде премиерата на новия български филм "Диви и щастливи". Продуценти на лентата са вечния тандем Александър Сано и Яна Маринова, които вече са доказвали неведнъж своя професионализъм. Сред актьорския състав са още Луиза Григорова, Дария Симеонова, Асен Блатечки и т.н. Повече от месец над 80 специалисти – техници, осветители, звукооператори, фотографи, художници, гримьори, фризьори и каскадьори обикаляха най-красивите места в България, за да заснемат неповторимите сцени от филма „Диви и щастливи“. Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават, се ражда на 8-ми март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си.

Наш репортер се срещна с Александър Сано, за да разбере повече любопитни подробности около новия му проект, който се очаква да надмине едни от големите холивудски продукции. 
 
- Сано, разкажи ни малко повече за филма "Диви и щастливи", на който с Яна Маринова сте продуценти и главни действащи лица?


- По филма работим от година и половина с написването на сценария от Борислав Захариев. В края на миналата година започнахме с първите снимки във Варна, след което направихме пауза. Искахме да мине зимата и да е адекватна природата на това, което искаме да снимаме във филма.  Имахме три снимачни периода, като най-усърдно работихме през месец май. Оставихме си два снимачни дни за изключителна екшън сцена в една царевица. Засадихме експериментална царевица около 20 декара, която трябваше да ичакаме да порасне. Тя пониква по-висока от нормалната царевица и се наложи да си я отглеждаме и да чакаме. Но ще видите една от най-перфектните сцени в българското кино изобщо.

Цялото интервю с известния актьор четете на show.blitz.bg.