Руската фигуристка, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в Instagram свои снимки като студентка и разказа под тях за прочутите си гърди, предаде Рен тв.  

"Все пак моите гърди се тези, които ме хранят, но и главната ми конкурентка. Каквото и да съм правела досега в живота си - печелех медали на съревнования и прославях страната си, печелех добре като певица в популярна група, водя телевизионни програми, снимам се в киното, обикалям страната с гастроли... И въпреки всичко цялото внимание е насочено към тях. Даже започвам да ги ревнувам за дългогодишната им слава в медиите.  Ето и днес видях няколко топ новини за моето съкровище. Оставам с впечатлението, че пищните ми гърди в нашата страна се ценят повече от всичко, което правя.

Затова тази вечер реших да се срещна с приятелки, отворих бутилка хубаво вино и вдигнахме тост за моите гърди. Предлагам всички, които следят постоянно за тази част от тялото ми да направят същото - да вдигнат чаши за гърдите на Ани Семенович. Това ще ѝ бъде много приятно", написа красавицата. 

Тя разказва и за снимката, когато е на 17 години. Тогава тя се занимавала с фигурно пързаляне и планирала да стане олимпийска шампионка. Спомня си още, че в нея били влюбени двама от най-видните студенти, но нямала време за любов, защото се говела за първия си световен шампионат. 

Превод: БЛИЦ