Азис се похвали с поредната си супер луксозна придобивка, която, обаче, вече ни е позната, пише столичен ежедневник.
От няколко дни Краля на фолка няма как да остане незабелязан по софийските улици и родните пътища. Освен огромната си лимузина, в която често поспива, Азис се е уредил със спортно возило с цели 507 коня под капака! То е с марка "Бентли" и е решено в искрящо червен цвят. Освен това, преди няколко години бяхме свикнали да виждаме Валери Божинов с него.

Футболистът, който от няколко месеца се подвизава в Китай, продаде колата, която купи за близо 700 бона в евро, на старозагорски бизнесмен. Той се занимава с препродаване все на супер луксозни возила. Заралията е бил забелязван няколко пъти с бентлито в родния си град. А след това е успял да сключи супер изгодна сделка с Азис.
 

Кралят на фолка е цакал 300 хиляди евро за новата си придобивка. И сега не може да й се нарадва! Певецът принципно се придвижва само с шофьор, но зад волана на спортната кола предпочита да сяда сам, за да си я пришпорва, както си иска. При Божинов бе подобна ситуацията. Той си я купи от чужбина и я кара няколко месеца с временни номера, а след това я продаде. Така избегна регистрирането и огромните такси, от които щеше да му се стъжни.

Азис, обаче, няма намерение да се стиска. Той глези червения звяр, защото може да си го позволи. В последните година-две все по-често отскача до Турция за участия и големи концерти. Освен това, изявите му в родните дискотеки доста се увеличиха като брой, а хонорарът му е около 10 бона. Така че преспокойно може да си позволи да юрка бентлито по столичните улици дори само за да свърши ежедневните си ангажименти. Певецът дори се е сдобил с червени кецове, които да са в тон с возилото му.