40-годишната пианистка Виталина Цимбалюк-Романовская прекара зимните празници с 35-годишния Прохор Шаляпин, който е от фамилията на именития оперен певец. 

Виталина публикува в Инстаграм снимка на двамата, на която те са в леглото, а Прохор дори показа и видео.На кадрите Виталина и Прохор са един до друг в леглото, при това Цимбалюк-Романовска е облечена със съвсем тънка, копринена пижама, а певецът е гол. Музикантът поздравява феновете си, а Виталина се интересува как те са прекарали празниците. 

Мненията на феновете били противоречиви - едни се радвали, че двойката вече не крие отношенията си, докато други отбелязали, че не е редно влюбените да споделят един толкова личен момент.

Преди две години Виталина се разведе с актьора Армен Джигарханян, но бившите съпрузи и до ден днешен изясняват отношенията си.Слуховете за връзката й с Прохор Шаляпин вървят отдавна. Певецът и пианистката често прекарват времето си заедно. Наскоро бяха хванати от папараци, докато пазаруват в магазин или на разходка в парка. Също така стана ясно, че преди време двамата са си наели стая в елитен почивен дом.