Бившият на Кортни Кардашиян Скот Дисик вършее мацки наред, след като два дни поред е забелязван в Маями да интимничи със знойната моделка Джей Лин и нейна неизвестна руса приятелка. И всичко това, след като прекара уикенд с Кортни и трите им деца в Коста Рика.

Джей Лин (вляво) и нейни приятелки показват дупета на плаж в Маями

33-годишният мачо се е отдал с пълна пара на ергенския си живот и не пропуска ласки от красавици, които му се лепят една след друга. Скот лъсна на папарашки снимки, на които се вижда как засмуква чернокосата Джей Лин по врата, докато тя пуши цигара в басейна. Двамата подгряват допълнително обстановката с коктейли, оставени удобно на ръка разстояние от басейна.

 


Скот гушка русата приятелка на Джей Лин
Само ден по-късно Скот се оказа в прегръдките на приятелка на Джей Лин - неизвестна блондинка, която с видимо удоволствие лежеше на загорелите от слънцето гърди на Скот. Той отвръщаше с нежни прегръдки, докато разговаря със свой приятел.
Във времето, в което палавият ерген си почиваше от ласките на двете девойки, те бяха забелязани да показват яките си задници на плажа в Маями.

Двете завоевания на Скот събират тен заедно
Двете красавици са поредните завоевания на Скот, който бурно демонстрира сваляческите си умения по време на кинофестивала „Сънданс“ и налази красива брюнетка. Заради изпълнението си той си навлича гнева на бившата си половинка Кортни, която до последно се чуди дали да го покани на луксозната семейна ваканция в Коста Рика. В крайна сметка двамата изкараха уикенда заедно, като се наслаждаваха на времето с трите си деца. Скот дори пусна в инстаграм снимка, на която се вижда как Кортни слага антифони на сина им Рейн, докато, очевидно, се подготвят за разходка с хеликоптер. 9-годишната им връзка се разпадна заради сексзабежка на Скот, след която Кортни го изритва от кревата.

Дисик е награбил моделката, докато тя пуши в басейна