В истински Хълк Хоган се превърна младият актьор Наум Шопов. Любимецът на дамите от „Откраднат живот” предизвика всеобщо вълнение със снимка от фитнес залата, пише столичен ежедневник.
Красавецът, който учи медицина, от известно време се изявява в сериала „Откраднат живот”. А последните му снимки предизвикаха фурор сред негови почитателки.

В залата Наум се е щракнал с приятелката си, но малцина я отразиха. За сметка на това дамите буквално останаха главозамаяни от чара и мускулите на мачото.

Когато се съблякъл и на снимачната площадка, Шопов предизвикал фурор. Всички актриси от сериала, а луднали по младия лекар, след като видели тялото му на гръцки бог.
 

За да извае тяло на супергерой Шопов-младши обаче тренира постоянно във фитнеса. Той не пропуска ден, без да отскочи до залата.

И въпреки че му е доста трудно да съвмести снимките с тренировките, актьорът намира начин. И във всеки свободен час вдига здраво щангите.

Пред свои близки, звездата от „Откраднат живот” споделял, че така се отърсва от негативните мисли и напрежението. И успява да забрави всичко, което му е на главата.

Освен, че тренира постоянно, Шопов продължава да спазва и железен хранителен режим. Той хапва по час и слага в устата си само отбрани храни.

Най-вече актьорът наблягал на такива с високо съдържание на протеини.

Младият актьор се запалил по фитнеса още преди години. Тогава той влизал в залата само когато имал свободно време.

След няколко месеца започнал да се чувства по-добре от фитнеса–чрез него му се повдигал тонуса.

Така лека-полека започнал да ходи редовно, а днес вече не пропуска и ден, без да е в залата.