Интересна Нова година прекара вдовицата на Илия Павлов, Дарина Павлова. Съпругата на покойния бизнесмен избра да празнува в компанията на бившата му съпруга Антоанета, пише "България днес".
Мадам „Мулти” изкара празниците на ски в Австрия, а заедно с нея бяха децата й—Пипи и Илия — Калоян, както и заварената й дъщеря Венцеслава с майка си Антоанета.

„Освен Новата година посрещнах и рожден ден на 2 януари, на сина си Илия Калоян. Аз съм най-щастливата майка”, написа Дарина в социалните мрежи.

Бившата казанлъшка актриса не само, че не мързелува по празниците, но дори тренира с дъщеря си Паула йога. Освен това тя се забавлява да кара ски с Илия, Венцеслава и майка й—Антоанета.

Малко известен факт е, че Дарина Павлова е в отлични отношения с първата съпруга на покойния си мъж. Двете дори споделят заедно грижите по отглеждането на първата си внучка—Алба.

Момиченцето вече е на една година и получи най-много подаръци от двете знатни роди. А гордата му майка бързо си върна формата след раждането и вече достойно съперничи на втората си майка.