Деси Цонева определено не си губи времето. Малко след като се раздели с годеника си Георги Джамов, стана ясно и кой е новият мъж до нея.

Щерката на журналиста Димитър Цонев и внучка на големия актьор Коста Цонев е забила 50-годишен бизнесмен на име Явор, който се занимава със строителство, пише „Галерия“.

Нещо повече – наши източници ни разкриха, че именно заради баровеца, Деси и Джамов се разделят.

Явор бил с доста големи възможности и обгрижвал Цонева като принцеса, правел и скъпи подаръци и дори я подсигурявал с „джобни“. По-интересното обаче е друго.

Близки до Явор са в ступор от връзката му с Деси Цонева.

„Двамата нямат нищо общо. Той е доста консервативен, в сравнение с нея. Не обича нощния живот, нито е светска фигура, домошар човек е“, разказват близки. В същото време журналистката е всеизвестна с разкрепостения си нрав, влечението й към баровете, алкохола и купоните. Неслучайно, откакто Явор се събира с Деси, приятелите му не могат да го познаят. „Коренно се промени! Не знам какво му направи тая мацка, но Явката направо се чална“, изумени са авери.

Бившият й Джамов пък трудно приемал раздялата и новата връзка на Деси. Георги, който е брат на бившия президент на федерацията по борба и бивш застраховател Димитър Джамов, започнал все по-често да дави мъката си в чашката. Деси и Георги имаха 2-годишна тайна връзка, след което обявиха публично, че ще се женят. Месеци преди очакваната сватба, раздялата им вече е факт, а журналистката е на нова любовна вълна.

Припомняме, че Деси Цонева бе омъжена за Янчо Таков-младши – син на легендарния първи водещ на предаването „Всяка неделя” Янчо Таков. Бракът им продължи едва 2 години, след което двамата се разделиха с шумна медийна война. Деси го обвини, че я е пребивал, докато е била бременна с Янчо Таков трети. Приятели на бившия й пък заявиха, че Цонева е взимала доста често забранени субстанции и дори се пазят скандални клипове с нейно участие.