Джина Иванова от "Трамвай № 5" издирва съседа, който е прострелял три от котките й с въздушна пушка. Певицата призна, че досега не е имала конфликт  с комшиите, тъй като разходите и грижите за бездомните животни са поети от нея, пише "Телеграф".

Палавата Моника Валериева се направи на секси даскалица, пусна чисто гола СНИМКА, гледайки мръсно през очила!


„От 20 години се грижа за котките. Случаят е такъв, че аз не съм видяла човека, близките съседи също. Разбрах по симптомите на самите животни. Три куцаха със задните крака, след седмица една от тях спря да се храни, дишаше тежко. Грабнах я и тръгнах по лекари. Съответно й направиха снимки на белия дроб и сърцето, за да установят къде е проблемът и видяха сачмите. Имаше две сачми, една в белия дроб и е една в коремната кухина. Цяла седмица се борихме за оцеляване на животното. В събота се наложи да го приспим“, споделя Джина. 

Къща, построена от Шарлопов, е сред най-желаните в света, продава се за 1,4 млн. евро! Ексклузивни СНИМКИ

Тя не изключва да има още уцелени животни. Джина споделя още, че досега не е имала проблем с животните. Пазарува и готви, като на месец дава около 200 лева за храна. Всички котки са кастрирани и тя се грижи за тяхното здраве.