Джеф и Макензи Безос не са подписали предбрачен договор. Това означава, че при развода те ще делят наполовина цялото имущество на най-богатия човек на света, съобщава tmz.com, позовавайки се на свои източници.
 
Двойката ще подаде документи за развод във Вашингтон, където действат общите закони, т.е. цялото имущество, придобито по време на брака, ще се дели 50 на 50.
 
Когато двамата се оженили през 1993 година – 6 месеца след като започнали да излизат, Джеф не бил дори милионер. Такъв той станал чак през 1997 година, но тогава идеята да бъде най-богатият човек на света била само далечна мечта.
 
Разделянето на имуществото ще бъде изключително усложнено. Освен парите в брой семейство Безос има имоти повече и от барони – на площ от 1600 кв. км, което ги прави вторите най-големи собственици на земя в САЩ. Оценяването на толкова много земя е сложна задача.
 
Както БЛИЦ съобщи, Джеф Безос има връзка с телевизионната водеща Лорън Санчез, която е разделена със съпруга си Патрик Уайтсел. Според източници на изданието Джеф и Лорън са започнали да се виждат през втората половина на 2018 година, след като се разделили с половинките си. Лорън и агентът на таланти Патрик също са в процес на развод.
 
Патрик и Макензи знаели за аферата на съпрузите си. Ситуацията е доста неловка, тъй като двете семейства били много близки от поне 10 години.

Превод и редакция: БЛИЦ