Актрисата Дженифър Анистън преживя истински кошмар във въздуха докато се кани да празнува 50-ия си рожден ден. С нея била и колежката ѝ от сериала „Приятели“ Кортни Кокс, съобщава tmz.com.
 
Джен качила няколко приятелки на частния си самолет, с който искала да ги заведе на парти в Мексико. Самолетът, обаче, бил принуден да направи аварийно кацане в Калифорния. Той потеглил от Международното летище в Лос Анджелис в петък в посока Кабо Сан Лукас, но изгубил единия си колесник по време на излитането.
 
Машината стигнала до мексиканското въздушно пространство, но екипажът решил, че няма да е безопасно да се приземят в Кабо. Затова те обърнали самолета и кацнали на летището в Онтарио, Калифорния. Резервоарът, обаче, още бил пълен, което не е много добре при аварийни кацане. Самолетът обикалял с часове около летището, за да изхаби горивото преди кацането.
 
Компанията от приятелки на Дженифър Анистън била преместена в чисто нов самолет, където им се наложило търпеливо да изчакат прехвърлянето на багажа.


Междувременно плъзна слух, че на борда може да е Брад Пит. Това се оказало невярно – в самолета имало само жени, 12 по-точно. Те организирали изненадващо пътуване за рождения ден на Дженифър.
 
Всички на борда са невредими. Партито, обаче, се отложило с поне няколко часа.

Превод и редакция: БЛИЦ