Представата ни за холивудските знаменитости е, че живеят в големи имения, тънат в лукс и да извадят хиляди за някоя прищявка на момента не е проблем.

Е, оказва се, че една от най-известните холивудски телевизионни водещи, Елън Дедженерис е останала без покрив над главата и в момента живее в дома на актрисата Кортни Кокс в Бевърли Хилс, пише каналът "Stars News" във vbox7. 

 

Това стана ясно по време на епизода на шоуто на Дедженерис, когато тя представи актрисата, която ѝ гостуваше, като неин хазяин. "Не ме възприемай като хазяин, а като съквартирант", пък отвърни звездата от "Приятели".

Оказва се, че причината Елън да е в дома на Кортни Кокс е, че телевизионната водеща е продала своето имение. Междувременно пък Кортни Кокс не живеела в този си имот. "Не съм го ремонтирала. Не бях живяла в него от година. Преместих всичко мое в дясната половина на банята, за да имаш място в шкафчетата", разказа актрисата пред камерите.

По думите на Кортни Кокс Дедженерис бързо превърнала имота ѝ в уютен дом. Е, имало и гафове. Така например двете за малко да объркат четките си за зъби, тъй като телевизионната водеща оставила своята в половината на домакинята си. С двете знаменитости живее и съпругата на Елън, Порша де Роси.

Истината е, че Кортни Кокс не приютява за първи път звезда от този ранг. По време на наградите Еми през септември стана ясно, че в имението ѝ с нея живеят Дженифър Анистън и Лиса Кудроу.